Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Kenni Lars Rasmussen

Publiceret

26. august
2017

Mærkesager

For mig handler politik om borgerne i kommunen. Det er for borgernes skyld, at vi træffer de politiske beslutninger, som vi nu en gang gør i byrådet og i udvalgene. Vi gør det ikke for egen vindings skyld. Vi er til for dem. De er ikke til for os. 


Det er borgerne, der skal leve med de politiske beslutninger vi træffer. Derfor mener jeg, at vi skal blive bedre til, at sætte borgerne i centrum for vores politiske beslutninger. Dette gælder både før, under og efter vores beslutninger. 
Jeg har derfor valgt at sætte mit fokus på nogle af de nære ting i hverdagen, der betyder noget for borgerne. Det er derfor, at jeg retter mine mærkesager på vores børn og unge, økonomien i velfærden og ikke mindst på demokratiet i vores kommune. 
Du kan læse noget mere om mine mærkesager her på siden. Jeg fortæller dig lidt om, hvad jeg konkret vil arbejde på at forbedre, hvis jeg får en plads i byrådet efter valget.