Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Kenni Lars Rasmussen

Publiceret

26. august
2017

Kandidaten

Mit navn er Kenni Lars Rasmussen. Jeg er 41 år gammel og bosiddende i Borup, hvor jeg bor i eget hus med have sammen med min hund Malou. Jeg har en kæreste som har 2 børn. Jeg er uddannet sygeplejerske, men arbejder i dag, som klinisk IT konsulent.


I Radikale Venstre, er jeg næstformand i kommuneforeningen i Køge og spidskandidat til kommunalvalget 2017.


Jeg sidder med i bestyrelsen i Radikale Venstre Region Sjælland. Jeg er med i en koordinationsgruppe, som arrangerer en lokal uddannelsesdag for formænd, kampagnefolk og kandidater fra kommuneforeningerne på Sjælland.


Jeg har altid været aktiv og engageret i de områder jeg har boet i. I Borup har jeg været medlem af den nye borgerforenings bestyrelse i 2 år og så har jeg været med til at udarbejde byplanen for Borup. Jeg har jævnligt læserbreve i de lokale dagblade, hvor de aktuelle politiske sager får en kommentar med på vejen og jeg er også til stede i de undertiden meget livlige debatter på de sociale medier.